kulcs2.jpg, 27kB

 

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

 

Ajtónyitás kulcs nélkül

Elíőfordul, hogy a kulcs elveszik, eltörik, vagy ellopják, esetleg maga a zár romlik el. Ilyenkor a lehetőségekhez képest roncsolás mentesen kinyitjuk az ajtót, igény esetén zárat is cserélünk.

Lakásajtók

-zárszerelés, javí­tás, csere, zárbetét védő pajzsok felszerelése, zárak átalakítása melévő kulcsokhoz

-főkulcsos rendszerek készítése, zárak egyesítése (azonos kulccsal működő zárak)

Zárbetét védőpajzsok felszerelése

A forgalomban lévő zárbetéteket sokféle biztonsági rendszerrel látták el (letapogatás, fúrás, savazás ellen). Ritka viszont a törés elleni védelemmel ellátott betét. Ez megoldható úgy, ha olyan "pajzsot" szerelünk az ajtóra, melyből nem lóg ki a zárbetét, így azt nem lehet megfogni és letörni.

Zárak átalakítása meglévő kulcshoz

Tönkrement zárak cseréje gondot okozhat, ha azt sokan használják, mert ilyenkor rengeteg kulcsot kéne másolni az új zárhoz. (pl.: társasházak bejárati ajtaja). Megoldható, hogy a kívánt zárat a mármeglévő kulcsokhoz alakí­tjuk, í­gy elkerülve a plusz költségeket.

 

Főkulcsos renszerek készítése

Felmerülhet az igény - pl. irodaházak, hotelek stb. esetén -, hogy az ajtókat részben a saját kulcsával, részben egy "mindent nyitó" kulccsal lehessen nyitni. Ilyenkor nyújtanak megoldást az úgynevezett főkulcsos rendszerek.

Zárak egyesítése

Főként kényelmi célt szolgál, ha lakásunk, házunk, raktáraink stb. zárjai azonos kulccsal működnek. Ebben az esetben is a zárakat egy konkrét kulcshoz alakí­tjuk, mellyel az összes ajtíót tudjuk nyitni. Ettől a zárak biztonsági foka nem változik.

© Key King Kft.